+30 2271020300

Η/Υ και περιφερειακά

Digitec

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα επώνυμα & «φρέσκα» προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε μεγάλη ποικιλία που εξασφαλίζεται χάρη στην στενή συνεργασία της Digitec με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού και λογισμικού πληροφορικής

Οι πελάτες μας  είναι σίγουροι, ότι όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των κατασκευαστών και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, χωρίς να κινδυνεύει να επιλέξει προϊόν stock ή χωρίς τοπική υποστήριξη.

brands
computing1

Παρέχοντας τα πλέον σύγχρονα μοντέλα σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (PC & Laptop) για το σπίτι ή το γραφείο σας , tablets για να μένετε ενημερωμένος για όλα όπου και αν βρίσκεστε , ή τον απαραίτητο διακομιστή (Server) που θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μίας σύγχρονης επιχείρησης,είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι μέσα από μία πληθώρα επιλογών από επώνυμα και σύγχρονα προϊόντα.

Αν πάλι επιθυμείτε τον υπολογιστή σας σχεδιασμένο με βάση τις προσωπικές σας εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις, επισκεφθείτε το κατάστημα μας και οι Τεχνικοί μας σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το δικό σας σύστημα υπεύθυνα και οικονομικά.

Κάντε τη χρήση του Υπολογιστή σας ή της συσκευής σας εύκολη και αποδοτική, και εξασφαλίστε ότι θα εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του στο μέγιστο.

Βρείτε τα περιφερειακά και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και κατασκευαστών στο κατάστημα Digitec και μπείτε στο παιχνίδι!

Πληκτρολόγια, ποντίκια, φορητές συσκευές αποθήκευσης, καλώδια σύνδεσης,  συσκευές multimedia, adaptors, προϊόντα καθαρισμού και προστασίας των συσκευών σας, οθόνες και βιντεοπροβολείς, webcams και άλλα πολλά διαθέσιμα στις χαμηλότερες τιμές.

peripherals-1
printing-1

Με πολυετή εμπειρία στις λύσεις εκτύπωσης και αυτοματισμού γραφείου, παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για τις ανάγκες σας.

Είτε αναζητάτε τον οικιακό εκτυπωτή που θα εκτυπώνεται τις οικογενειακές σας φωτογραφίες είτε το επαγγελματικό ψηφιακό πολυμηχάνημα που θα σηκώσει το βάρος της διαχείρισης εγγράφων της επιχείρησης σας, στην Digitec θα βρείτε αυτό που ψάχνεται. Οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις , με οικονομικά αναλώσιμα και το καλύτερο aftersale service της αγοράς.

Εκτυπωτές inkjet και Laser, πολυμηχανήματα και φαξ για οικιακή και επαγγελματική χρήση, φωτοτυπικά, plotter και εξοπλισμός επαγγελματικών εκτυπώσεων των μεγαλύτερων κατασκευαστών διεθνώς.

Εξοπλισμός γραφείου και αναλώσιμα για κάθε είδους εκτυπωτή, πολυμηχάνημα ή φωτοαντιγραφικό πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •