+30 2271020300

Επικοινωνίες – Δίκτυα δεδομένων

Digitec

Η ανθρώπινη επικοινωνία αναπτύχθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια εφόσον οι άνθρωποι ένιωθαν από νωρίς αυτήν την ανάγκη. Σήμερα η επικοινωνία παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας αφού ολόκληρη η καθημερινότητα μας εξαρτάται από αυτήν. Παλαιότερα η μορφή της επικοινωνίας ήταν κυρίως μονοδιάστατη και στηριζόταν σε ανεξάρτητες τεχνολογίες φωνής ή δεδομένων, αλλά στις μέρες μας η ανάγκη για πιο εύκολη και ταχύτερη επικοινωνία σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τη διάδοση του Internet, έχουν εξελίξει τις προσφερόμενες λύσεις σε ολοκληρωμένες πλατφόρμες που ενοποιούν τις τεχνολογίες φωνής, εικόνας και δεδομένων, προσφέροντας ταχύτητα, οικονομία, ευκολία χρήσης και αυξημένη αξιοπιστία και ασφάλεια .

Οι λύσεις δικτύωσης και επικοινωνιών για ιδιώτες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της ανταγωνιστικότητας περιορίζοντας παράλληλα το κόστος και το χρόνο επικοινωνίας.

Τα έμπειρα στελέχη της Digitec είναι δίπλα σας από το στάδιο της δημιουργίας έως την αναβάθμιση ή επέκταση του δικτύου σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με τον εξοπλισμό, την παραμετροποίηση και την καλωδίωση του δικτύου σας.

netcon1
netcom3

Στις μέρες μας σε κάθε σπίτι υπάρχει μεγάλος αριθμός συσκευών επικοινωνίας. Πέρα από το απλό τηλέφωνο, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, ‘έξυπνες τηλεοράσεις, tablet και smartphone συνυπάρχουν αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.  Ταυτόχρονα οι πληροφορίες και τα δεδομένα τους διαμοιράζονται μέσω του τοπικού δικτύου σε όλες τις συσκευές. Η τεχνολογία έχει γίνει πολύ φιλική με τον χρήστη, παρόλα αυτά πολλές φορές ακόμα και απλές λειτουργίες καταλήγουν σε πονοκέφαλο για τον απλό χρήστη.

Η εισβολή όλων των παραπάνω στην καθημερινότητα μας παράλληλα με τις διευκολύνσεις στην καθημερινή μας ζωή, την επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο, την πρόσβαση σε πληθώρα χρήσιμων και μη πληροφοριών, την αξιοποίηση διαδικτυακών αγορών, την διασκέδαση και ψυχαγωγία μας έχει δημιουργήσει και ένα αριθμό θεμάτων που απασχολούν τον κάθε οικιακό χρήστη. Το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, η προστασία ανηλίκων από επιβλαβές περιεχόμενο, η ασφάλεια δικτυακών συναλλαγών, και η ασφάλεια των συσκευών από επιβλαβές λογισμικό όπως οι ιοί υπολογιστών.

Για όλα τα παραπάνω εμείς στην Digitec είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε με ασφάλεια, αξιοπιστία και κυρίως  ευκολία όλες τις ωφέλειες που προσφέρει η τεχνολογία σε οικιακό περιβάλλον. Από την ασφάλιση και ρύθμιση του ασύρματου δικτύου σας και την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των συσκευών σας, μέχρι την προστασία των συσκευών σας από ανεπιθύμητη πρόσβαση καθώς και των παιδιών σας από ανεπιθύμητο περιεχόμενο είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την καλύτερη λύση για σας.

Τα δίκτυα δεδομένων και φωνής αποτελούν την καρδιά κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Μέσω της σωστής σχεδίασης του δικτύου σας, συνδυάζοντας τις κατάλληλες τεχνολογίες και εξοπλισμό ασύρματων ή ενσύρματων δικτύων, συνδέσεων Ιντερνετ και υπηρεσιών φωνής  η επιχείρηση σας μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τόσο το διαδίκτυο όσο και τον υπάρχων εξοπλισμό προσφέροντας οικονομία, άνεση και αξιοπιστία.

Η ορθή σχεδίαση και υλοποίηση του επαγγελματικού δικτύου, προσφέρει σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση τη δυνατότητα εκμετάλλευσης νέων λύσεων και δυνατοτήτων όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση των πόρων του δικτύου της ή η χρήση δικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, φωνής ή video. Παράλληλα διασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας για την κύρια πύλη της επιχείρησης με τον έξω κόσμο.

Στην Digitec πάντα προτείνουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις που διασφαλίζουν πέραν των παραπάνω την ευκολία αναβάθμισης , επέκτασης και συντήρησης του δικτύου, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης στο παρόν και το μέλλον.

netcom2
netcon4

Πέρα από τις απλές καθημερινές ανάγκες της επιχείρησης ή του σπιτιού σας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Διασύνδεση χώρων με ασύρματα δίκτυα δεδομένων και φωνής (Point to point, Point to Mulltipoint).

Domain Networks με Windows ή Linux Servers

Κρυπτασφαλισμένες συνδέσεις VPN για διασύνδεση απομακρυσμένων χώρων της επιχείρησης σας ή την διασύνδεση της επιχείρησης σας με το σπίτι σας,

Υπηρεσίεςαπομακρυσμένης εργασίας και πρόσβασης,

Υπηρεσίες εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Exchange Server etc.) κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •