+30 2271020300

Ασφάλεια

Digitec

Έχοντας γνώση των συνεχώς αυξανόμενων κρουσμάτων διαρρήξεων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους και της ανάγκης προστασίας προσώπων και περιουσιών, η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά συστήματα ασφαλείας, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία σας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας,  σε συνδυασμό με την συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις μας, εγγυώνται  για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε.

Χαρείτε έναν ασφαλή χώρο για εσάς και την οικογένεια σας, και αποκτήστε πλήρη εικόνα για τους χώρους ενδιαφέροντος σας όπου και αν βρίσκεστε.

homeSecurity
cctv2

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της οικίας σας ή της επιχείρησης σας όπου και αν βρίσκεστε. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την  εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων καταγραφής και παρακολούθησης βίντεο (κάμερες ασφαλείας) , απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, με επιπλέον δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω ίντερνετ, για να έχετε τον έλεγχο όπου και αν βρίσκεστε κάθε στιγμή.

Χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά, και κατά προτίμηση τα διεθνώς καταξιωμένα προϊόντα της HIK VISION προσφέρουμε κορυφαία επίπεδα αξιοπιστίας, ποιότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Ζητήστε μας μία επίσκεψη στον χώρο σας, και οι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες μας θα μελετήσουν τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση.

Προστατέψετε την περιουσία σας εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού και πυρασφάλειας.

Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας δεν είναι ένα περιττό έξοδο για τον επιχειρηματία ή τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο που θα του διασφαλίσει ότι θα αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες. Από την απώλεια χρημάτων και αγαθών αξίας έως και την προσωπική του ασφάλεια, όπως και των αγαπημένων μας προσώπων

Το σύστημα ασφαλείας που επιλέγεται να τοποθετήσετε στην επιχείρηση ή το σπίτι σας  είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια σας και απαιτείται να είναι ένα σύστημα επώνυμο, αξιόπιστο που όταν χρειαστεί να κάνει άριστα την δουλειά του.

 Χρησιμοποιώντας προϊόντα της ΙΝΙΜ Electronics και της Sigma Security, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων ασφαλείας, με επαυξημένες δυνατότητες όπως την απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων, την σύνδεση τους με κέντρο λήψης σημάτων, φωνητική ενημέρωση στα ελληνικά κ.α.

alarminim
accesscontrol1

Επιπλέον των συστημάτων προστασίας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και των συστημάτων εντοπισμού.

Ο έλεγχος πρόσβασης αποτελεί την βασικότερη μέθοδο προστασίας των χώρων ενός συγκροτήματος, κτηρίου, αιθουσών ή περιοχών. Με την τοποθέτηση ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης, είναι δυνατός ο έλεγχος και η καταγραφή των εισερχομένων – εξερχομένων με χρήση κωδικού, κάρτας, δακτυλικού αποτυπώματος ή/και αριθμού πινακίδας αυτοκινήτου και δικύκλου. Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης οφείλει να εξισορροπεί ανάμεσα στις ανάγκες ασφαλείας και στην ομαλή λειτουργία του ελεγχόμενου χώρου.Για τον έλεγχο πρόσβασης, η εταιρία μας προσφέρει λύσεις για πεζούς και αυτοκίνητα με καρταναγνώστες, ηλεκτρικές κλειδαριές, τουρνικέ, αυτόματες μπάρες., βιομετρικούς αναγνώστες, αναγνώστες πινακίδας αυτοκινήτου κλπ. Ο έλεγχος πρόσβασης μπορεί να συνδυαστεί με Ωρομέτρηση Προσωπικού. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης δύναται να διασυνδεθούν με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα συναγερμού, και ωρομέτρησης.

Συστήματα εντοπισμού ακριβείας με ελάχιστο κόστος χρήσης, για αυτοκίνητα, ανθρώπους με άνοια, ηλικιωμένους που μένουν μόνοι τους, παιδιά, κατοικίδια ζώα (σκυλιά) αλλά και κάθε είδους ζώο (μελίσσια, πρόβατα, άλογα) ή κυνηγετικά σκυλιά (λαγόσκυλα, γουρουνόσκυλα κλπ). Τα πλέον σύγχρονα συστήματα εντοπισμού μέσω δορυφόρου (GPS Tracking – GPS Tracker – GPS Locator). Επιπλέον διατίθενται ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων.

HikvisionLogo
inimlogo
sigma_logo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •