+30 2271020300

Λύσεις μηχανογράφησης – Λογισμικό

Digitec

Οι πελάτες μας μοιράζονται το ίδιο πάθος για καινοτομία με εμάς και οι επιχειρηματικές τους ανάγκες καθορίζουν τις λύσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

H Digitec μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας της με τους τελικούς της πελάτες, και διακρίνοντας τις μεγάλες τεχνολογικές αλλαγές που συντελούνται στην αγορά, τον ανταγωνισμό, την ανάγκη μείωσης λειτουργικού κόστους και αύξησης των εσόδων μίας επιχείρησης, έχει δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων μηχανογράφησης κάθε μορφής και μεγέθους επιχειρήσεων, έτοιμων να παράγουν άμεσα και συνεχώς μεγιστοποιούμενο μηχανογραφικό έργο.

Με έτοιμες λύσεις για περισσότερους από 30 επιχειρηματικούς κλάδους, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε πρωτοποριακές τεχνολογίες, εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού μας με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης σας.

soft1
soft4

Έχοντας αναπτύξει μία ολοκληρωμένη και ευέλικτη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, προσαρμόσιμη στις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης, είμαστε σε θέση  να εγγυηθούμε για την άψογη εκτέλεση και υλοποίηση κάθε έργου μηχανογράφησης.

Η πολυετής γνώση της σύγχρονης αγοράς και των πρακτικών της από την εταιρία μας σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση των στελεχών μας και τη χρήση των πλέον σύγχρονων επιχειρηματικών εργαλείων, εγγυάται τη σωστή διαχείριση κάθε επιμέρους εργασίας, από την ανάλυση και καταγραφή των αναγκών και απαιτήσεων σας, μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης για την επιχείρηση σας.

Η αποδεδειγμένη εμπειρία μας στην υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων μηχανογράφησης  δείχνει ότι για να επιτευχθεί η πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του λογισμικού, είναι απολύτως απαραίτητο οι τελικοί χρήστες να αναπτύξουν με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις και δεξιότητες τους σχετικά με τη χρήση του.

Η μεθοδολογική προσέγγιση μας σε θέματα κατάρτισης και εκπαίδευσης χρηστών επιταχύνει τη διαδικασία μάθησης, ελαχιστοποιεί τα κενά γνώσης και διασφαλίζει ότι οι χρήστες αποκτούν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά στον πλέον σύντομο χρόνο.

Διαθέτοντας υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και κατάρτιση οι σύμβουλοι μηχανογράφησης της Digitec είναι σε θέση να σχεδιάσουν ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης που θα αντιμετωπίζουν τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντας επιπλέον την επιλογή η  εκπαίδευση  να πραγματοποιηθεί στο χώρο της επιχείρησης σας ή στον χώρο της Digitec.Στόχος μας  η επιχείρησή σας  να διασφαλίσει την αποδοτικότητα της επένδυσής της!

soft2
soft4

Αξιοποιώντας το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που διαθέτει ισχυρές δεξιότητες και μεγάλη εμπειρία σε θέματα εφαρμογών Μηχανογράφησης και συστημάτων πληροφορικής, παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και συντήρηση των υποδομών τους.

Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την κάλυψη κάθε νέας ανάγκης που θα προκύψει, εναρμονίζοντας διαρκώς τις υποδομές τους με τις αλλαγές στα αντίστοιχα σύγχρονα πλαίσια λειτουργίας.

TESAE
microemporio-rms3000-278x200
microemporio-rms2000-278x200
microemporio-rms1000-278x200
  •  
  •  
  •  
  •  
  •