+30 2271020300

Επίγεια & δορυφορική τηλεόραση

Digitec

Η τηλεόραση παραμένει το κύριο μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε κάθε σπίτι. Με την συνδρομή της τεχνολογίας και την μετάβαση των τηλεοπτικών υπηρεσιών στη χρήση ψηφιακού σήματος, αναβαθμίζεται η ποιότητα και η ποσότητα του περιεχομένου.

Στην Digitec θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό και την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για να απολαύσετε το καλύτερο διαθέσιμο περιεχόμενο είτε επιλέξετε δημόσια  είτε συνδρομητική υπηρεσία.

Σας περιμένουμε!

TV2
airtv

Εσείς είστε έτοιμοι για την ψηφιακή εποχή; Στο κατάστημα μας θα βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό τα παρελκόμενα και την τεχνική υποστήριξη για την μετάβαση σας στην ψηφιακή εποχή της επίγειας τηλεόρασης.

Αποκωδικοποιητές MPEG4 τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα τηλεοπτικής εγγραφής (PVR) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κεραίες και ενισχυτές σήματος, διακλαδωτες καλώδια και παρελκόμενα.

Η δορυφορική τηλεόραση προσφέρει αμέτρητα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, σε προσιτό κόστος, δίνοντας πολλαπλές επιλογές στους απαιτητικούς τηλεθεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν ξενόγλωσσα προγράμματα (ευρωπαϊκά ή ασιατικά). Η δορυφορική TV έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα μέσω της Nova, ωστόσο σήμερα στην εγχώρια αγορά δραστηριοποιείται και ο ΟΤΕ, μέσω της πλατφόρμας ΟΤΕ TV.

Ο σημαντικότερος παράγοντας για τη λήψη των δορυφορικών σημάτων είναι η σωστή εγκατάσταση και ρύθμιση της δορυφορικής κεραίας σε συνδυασμό με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τόσο τον εξοπλισμό όσο και την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη για μια απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης δορυφορικών υπηρεσιών.

satellite-tv
antenna

Το έμπειρο προσωπικό μας με υπευθυνότητα, εμπειρία και τεχνικά μέσα (Ψηφιακά πεδιόμετρα κτλ) αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την εγκατάσταση, συντήρηση, συντονισμό και έλεγχο της οικιακής τηλεοπτικής σας κεραίας ή του δορυφορικού σας εξοπλισμού. Επίσης παρέχουμε αντίστοιχες υπηρεσίες  κεντρικών εγκαταστάσεων σε πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •